2013 m. spalio 2 d., trečiadienis

Karšti sumuštiniai

Šiuos sumuštinukus dariau su keptom krevėtem, kurios liko iš vakar. Bet vietoj krevečių galima dėti kumpį, dešrytę ar vištieną.

Reikės (2-3 asmenims):

6 riekių forminio batono
50g mėgstamos mėsytės ar krevečių
50g fermentinio sūrio
kelių griežinėlių paprikos
puse pomidoro
puse svogūno
3 v.š. lydyto tepamo sūrelio
3 v.š. pomidorų padažo








Gaminimas:

Mėsytę ar krevetes supjaustom kubeliais, sūrį sutarkuojame, labai smulkiai supjaustome papriką, pomidorą ir svogūną. Viską sumaišome su lydytu sūreliu ir pomidorų padažu. Gautą masę tepame ant batono riekelių ir kišame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 10min. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą