Šiuos sumuštinukus dariau su keptom krevėtem, kurios liko iš vakar. Bet vietoj krevečių galima dėti kumpį, dešrytę ar vištieną.
Reikės (2-3 asmenims):
6 riekių forminio batono
50g mėgstamos mėsytės ar krevečių
50g fermentinio sūrio
kelių griežinėlių paprikos
puse pomidoro
puse svogūno
3 v.š. lydyto tepamo sūrelio
3 v.š. pomidorų padažo
Gaminimas:
Mėsytę ar krevetes supjaustom kubeliais, sūrį sutarkuojame, labai smulkiai supjaustome papriką, pomidorą ir svogūną. Viską sumaišome su lydytu sūreliu ir pomidorų padažu. Gautą masę tepame ant batono riekelių ir kišame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 10min. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą