2013 m. spalio 2 d., trečiadienis

Keptos tigrinės krevetės su česnakiniu padažu ir avokado salotomis

Reikės (4-5 asmenims):

1kg nevirtų tigrinių krevečių

Padažui:

2 maži indeliai natūralaus jogurto
2 v.š. citrinos sulčių
puse a.š. cukraus
puse a.š. druskos
puse a.š. provanso žolelių (arba džiovintų krapų)
3 sk. česnako


Salotoms:

1 pak. įvairių salotų
1 pomidoro
1 agurko
1 avokado

Gaminimas:

Padažui skirtus ingredientus sumaišome iki vientisos masės.
Salotas nuplauname, suplėšome, kubeliais supjaustome pomidorą, agurką, avokadą ir sumaišome.

Krevetes sudedame ant grotelių ir pastatome ant žarijų. Vis pavartant kepame apie 10min.



Į lėkštę dedame salotų, užpilame padažo, šalia išdėliojame krevetes. Krevetes išlukštename, padažome į padažą ir užkandame avokado salotų. Skanaus! ;)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą