Reikės (4-5 asmenims):
1kg nevirtų tigrinių krevečių
Padažui:
2 maži indeliai natūralaus jogurto
2 v.š. citrinos sulčių
puse a.š. cukraus
puse a.š. druskos
puse a.š. provanso žolelių (arba džiovintų krapų)
3 sk. česnako
Salotoms:
1 pak. įvairių salotų
1 pomidoro
1 agurko
1 avokado
Gaminimas:
Padažui skirtus ingredientus sumaišome iki vientisos masės.
Salotas nuplauname, suplėšome, kubeliais supjaustome pomidorą, agurką, avokadą ir sumaišome.
Krevetes sudedame ant grotelių ir pastatome ant žarijų. Vis pavartant kepame apie 10min.
Į lėkštę dedame salotų, užpilame padažo, šalia išdėliojame krevetes. Krevetes išlukštename, padažome į padažą ir užkandame avokado salotų. Skanaus! ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą