Greita ir be galo skanu! Tinka tiek vakarienei, tiek savaitgalio užkandžiams draugų rate :)
Reikės (vienai quesadillai):
2 tortilijų
saujos keptos ėrienos
50g fermentinio sūrio
kelių griežinėlių marinuoto jalapeno
puse mažo marinuoto agurkėlio
truputį paprikos
puse mažo pomidoro
truputį kopūsto griežinėlių
Gaminimas:
Ant tortilijos užbarstyti sūrį arba išdėlioti riekelėmis (iki pat kraštų, kad kepant sūris sulipintų visus ingredientus), išdėlioti smulkiai pjaustytą mėsytę, jalapeną, agurkėlį, pomidorą, kopūstą, papriką ir vėl viską apibarstyti sūriu ir uždėti antrą tortiliją.
Dedame į sausą įkaitintą keptuvę ir pakepiname vieną pusę 3-4min, tada labai greitai apverčiame (kad neiškristų įdaras) ir pakepiname antrąją pusę 3-4min. Išimame į lėkštę, supjaustome kaip picą. Valgome su grietinės padažu (grietinė sumaišyta su trupučiu citrinos sulčių, druskos, cukraus). Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą