2013 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis
Perlenkta/įdaryta pica
Labai greita, skanu ir sotu :)
Reikės:
1 pakelio picos tešlos
1pak. pjaustyto kumpio
4 pievagrybių
1 pomidoro
puse svogūno
ketvirčio paprikos
saują marinuoto pjaustyto jalapeno
6 v.š. pomidorų padažo
200g fermentinio sūrio
česnakinio žolelių aliejaus (patepimui)
Gaminimas:
Tešlą padaliname per puse ir iškočiojame 2 vienodo dydžio blynus. Vieną dedame į miltais pabarstytą skardą (arba padengtą kepimo popieriumi), ant jo tepame pomidorų padažą, pabarstome sūriu, išdėliojame kumpį, pjaustytus riekelėmis, pievagrybius, pomidorus, svogūną ir papriką pjaustytą pusžiedžiais, smulkintą jalapeną ir viską vėl pabarstome sūriu. Dedame ant viršaus antrąjį iškočiotą blyną ir kraštus sandariai užsukame.
Kišame į 200 laipsnių orkaitę ir kepame 15min. Kai iškepa, paviršių patepame česnakiniu žolelių aliejum. Patiekiame su mėgstamu padažu, arba be jo :) Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą