2013 m. spalio 21 d., pirmadienis

Lašišos tar tar su avokadu

Reikės (vienai porcijai):


- 80g šviežios lašišos file 
- puse prinokusio avokado
- ketvirčio nedidelio svogūno
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- 1 v.š. šaukšto citrinos sulčių
- druskos ir pipirų pagal skonį
- saujelės rukolos
- žiupsnelio tarkuoto "Džiugo" sūrio
- mėgstamos duonos






Gaminimas:

Lašišą, avokadą ir svogūną smulkiai supjaustome. Įpilame aliejaus, citrinos sulčių, užberiame druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišome. Sudedame į gražios formos nedidelį indelį, uždengiame ir palaikome šaldytuve keletą valandų. 

Ant lėkštės išverčiame tar tar iš indelio, apibarstome rukolos lapeliais ir sūriu. Valgome su mėgstama paskrudinta duona. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą