2013 m. spalio 21 d., pirmadienis
Stirnienos kepsneliai baravykų padaže
Reikės:
- 500g stirnos mėsos (aš naudojau mentį)
- 150g virtų baravykų
- 100ml grietinėlės
- 5 v.š. miltų
- 150ml vandens
- druskos
- pipirų
Gaminimas:
Mėsą supjaustome ir plonai išmušame. Užberiame druskos bei pipirų.
Apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kai mėsytė iškepa, šiek tiek paskrunda, sudedame į troškinimui skirtą puodą. Įpilame vandens, puodą uždengiame ir patroškiname 15min.
Baravykus supjaustome.
Puode mėsytė po 15min. jau turėtų būti suminkštėjusi, o vanduo virtęs rusvu, tirštu padažu. Suberiame baravykus.
Įpilame grietinėlės, išmaišome. Paragaujame. Jei trūktsa druskos, pasūdome ir pabarstome pipirų. Uždengiame ir patroškiname 2-3min.
Patiekiame su makaronais, bulvėmis, ar bulvių košė. Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą