2013 m. spalio 21 d., pirmadienis

Stirnienos kepsneliai baravykų padaže


Reikės:


- 500g stirnos mėsos (aš naudojau mentį)
- 150g virtų baravykų
- 100ml grietinėlės
- 5 v.š. miltų
- 150ml vandens
- druskos
- pipirų






Gaminimas:

Mėsą supjaustome ir plonai išmušame. Užberiame druskos bei pipirų.


Apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kai mėsytė iškepa, šiek tiek paskrunda, sudedame į troškinimui skirtą puodą. Įpilame vandens, puodą uždengiame ir patroškiname 15min.


Baravykus supjaustome.


Puode mėsytė po 15min. jau turėtų būti suminkštėjusi, o vanduo virtęs rusvu, tirštu padažu. Suberiame baravykus.


Įpilame grietinėlės, išmaišome. Paragaujame. Jei trūktsa druskos, pasūdome ir pabarstome pipirų. Uždengiame ir patroškiname 2-3min.

Patiekiame su makaronais, bulvėmis, ar bulvių košė. Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą